Websites en applicaties

Je online presence verbeteren, actief in de e-commerce of een applicatie om inkomsten te verhogen. Met een op maat gemaakte website of applicatie kan dat!

Een website snap ik, maar een webapplicatie

Een website ken je wel, maar een applicatie? Daarbij denk je waarschijnlijk gelijk aan de apps op je telefoon. Hoewel we deze ook ontwikkelen zijn we vooral expert in webapplicaties.

Waarbij een website een collectie van webpagina's betreft met als doel vaak informatie te geven — denk aan telegraaf.nl, marktplaats.nl, futurevisuals.nl e.d. — is een webapplicatie een stuk software dat draait binnen de browser.

Vaak richt een webapplicatie zich op productiviteit, mooie voorbeelden zijn webapplicaties als Gmail, Miro/Mural, Slack/Teams, Dropbox, Youtube Studio, Google Docs e.d.

Verschil tussen website en webapplicatie

Veel organisaties werken met projecten, cijfers, mails, facturen etc., in andere woorden data. Vaak staat data aan het begin van een webapplicatie. Met een webapplicatie kan jouw organisatie vaak veel geld besparen of juist meer inkomsten genereren. Een mooi voorbeeld hiervan is de applicatie die wij hebben mogelijk ontwikkelen voor Flatland.

Hiermee kunnen zijzelf visualisaties voorzien van een interactief karakter. In plaats van duizenden euro's per jaar uit te geven aan een externe ontwikkelaar bouwen zij nu in 10 minuten een eigen interactieve tekening. Voor jouw organisatie kan een applicatie bijvoorbeeld helpen in het inzichtelijk maken, dan wel organiseren van, data. Of denk eens aan het kunnen aanmaken, bewerken of verwijderen van projecten voor specifieke bedrijfsvoering, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb je een concreet idee of ben je nog vooral aan het dromen? Laat het ons weten, met onze ervaring willen we je graag inspireren de volgende stap te zetten.

Hoe pakken we dat aan?

Hoe graag wij ook zo snel mogelijk willen beginnen met het schrijven van code gaan we eerst samen kijken naar de vraag. Wij geloven namelijk in impact maken en meerwaarde bieden, dat is waar we het voor doen! Dat kunnen we alleen door scherp te hebben wat het probleem is, oftewel de vraag achter de vraag. We gaan je daarom veel waarom vragen stellen om heel goed te kunnen begrijpen welk probleem we gaan oplossen.

Zoals je je kunt voorstellen komt iedere website of applicatie met hun eigen uitdagingen. Met het probleem voor ogen zullen we het hebben over strategie. Samen bepalen we de beste manier om het probleem — en de daarbij horende uitdagingen — op te gaan lossen. Wat wij hierbij minstens even belangrijk vinden zijn de eindgebruikers. Van begin tot eind staan ook zij centraal in het proces. De oplossing die we gaan maken voorziet in de business-goals maar ook zeker in de gebruikersbehoefte.

Hoe pakken we dat aan?

Waarom aan de slag met Future Visuals?

Uiteraard begrijpen we het dat je eventueel meerdere organisaties overweegt, dat zouden wij ook doen! Graag nemen we je mee in waarom wij ervan overtuigd zijn jouw organisatie verder te kunnen helpen. Om te beginnen raden we je sowieso eens te kijken naar onze aanpak, waarschijnlijk beantwoord dat al veel vragen. Daarnaast hebben wij al meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en applicaties. Dit hebben wij mogen doen voor vele klanten, denk bijvoorbeeld aan het CDA, Nutricia of Nederlandse vereniging van Ziekenhuizen.

Heb je nog steeds vragen, geen probleem! We snappen dat het laten ontwikkelen van een website of applicatie veel vragen met zich meebrengt. Je kunt je vragen op de mail zetten maar we hebben liever dat je even belt, dan kunnen we gelijk kennis maken en is ook een stuk efficiënter.

Doe maar een belletje

Websites en applicaties voor jouw organisatie?

Met een eenvoudig mailtje of belletje vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn, zo weet je snel of en hoe wij jou organisatie verder kunnen helpen.

Neem contact op